De mensen achter Hygiëneplan

Hygiëneplan is het initiatief van een duo dat haar sporen verdiend heeft in de wereld van industrial cleaning. Samen hebben ze menig groot project aangepakt en afgerond. Waarbij ze de verantwoordelijkheid altijd nadrukkelijk naar zich toe trokken. Een welkome meerwaarde, die ook in het kersverse Hygiëneplan verankerd is. We stellen u voor: Coen van Diepenbeek en Stephan van der Loo.

coen@hygieneplan.nl
M: +31 (0)6 421 320 98

COEN VAN DIEPENBEEK

Visie, overzicht en organisatie. Het zijn eigenschappen die bij Coen van Diepenbeek (1965) ingebakken zitten. Met een start in de chemische technologie en vervolgens HBO bedrijfskunde én food-technologie is het bijna vanzelfsprekend dat hij terechtkwam in de wereld van de industriële hygiëne. Als hoofd facilitaire dienst bij een grote vleesverwerker en als accountmanager voor reinigingsmiddelen en -systemen heeft hij de stappen naar die specialistische wereld ook werkelijk gezet. Logisch vervolg: zelfstandig ondernemer/opleider in reiniging en hygiëne, actief in de food- en farmaindustrie. Een tijd waarin hij zelf ook opleidings- en trainingsprogramma’s schreef en trainingen gaf in de farma-industrie, toegespitst op cleanrooms. Aansluitend werd hij partner bij een grote industrial cleaner, belast met operationele en commerciële taken. Een man kortom, die het grote geheel blijft zien, zonder de details uit het oog te verliezen. Mag overigens ook zelf graag de handen uit de mouwen steken als de situatie daarom vraagt.

stephan@hygieneplan.nl
M: +31 (0)6 421 320 80

STEPHAN VAN DER LOO

Een hoofd vol kennis en twee benen op de grond. Dat is Stephan van der Loo (1969). Pur sang pragmaticus met grondige kennis van de materie. Doorliep vele studies en cursussen, van elektrotechniek tot hogere bedrijfskunde, van voedingsleer tot planning en budgettering. Deed praktijkkennis op aan de ‘hogeschool van de hygiëne’, de pluimveeslachterij en later als manager/partner bij een grote industrial cleaner. High-professional. Ziet in één oogopslag zwakke plekken en verbeterpunten en weet hoe hij zijn mensen moet aansturen en scherp houden. Heeft een ‘zero tolerance’ houding tegenover alles wat de hygiëne kan bedreigen. En kent als voormalig productiemanager het belang van continuïteit. De wijze waarop een project wordt aangepakt (het ‘hoe’ in een bestek), komt uit zijn koker. Doorpakker met vruchtbare dosis ongeduld.

Direct contact? Wij zijn bereikbaar op 085 - 020 10 30