Hygiëneplan is gespecialiseerd in het reinigen
en desinfecteren van uw cleanroom

Wij werken in uw cleanroom alleen volgens de regels vanuit de GMP en ANNEX1. Een schone cleanroom moet voldoen aan de strenge voorgeschreven normen. Het reinigingen en desinfecteren van een cleanroom wordt uitgevoerd doormiddel van een doordacht plan van aanpak, de aanpak vergt kennis van een specialist. De gebruikte middelen, materialen, om de juiste contacttijden en procedures te verkrijgen zijn maar enkele voorbeelden wat voor ons belangrijke aandachtspunten zijn. Mocht Hygiëneplan de cleaning in uw cleanroom verzorgen dan bent u er zeker van dat de ruimte status van uw cleanroom onder de strengste normen gevalideerd blijft. 

 

WIJ HEBBEN HYGIËNE HOOG IN HET VAANDEL
Hygiëne is heel belangrijk in uw productieproces. U en onze medewerkers dragen daarom speciale cleanroom kleding en volgen de opgestelde omkleed procedure en zullen ook getraind worden op het correct invullen van documentatie. Toch is het heel belangrijk om uw cleanroom professioneel te laten reinigen en/of desinfecteren. Zo verzekert u de hygiëne in uw cleanrooms en is de kans op contaminatie zo klein mogelijk. De professionals van Hygiëneplan staan voor u klaar!

Hygiëneplan heeft zeer veel kennis in huis. Voordat er een start gemaakt kan worden zal er voor de reiniging en desinfectie van uw cleanroom een zorgvuldige en deskundig reinigings- en desinfectieprogramma moeten worden opgesteld. Dit programma stellen we samen met u op basis van een audit/inspectie van onder meer de cleanroom klasse, de aanwezige contaminanten het insluizen van materiaal- en het personeel. Uw reiniging- en desinfectieprogramma wat hieruit voortkomt kent veel verantwoordelijkheden, de reiniging en desinfectie stappen -frequentie, het correct omgaan met reinigingsmaterialen en -middelen én de reinigingsmethode.

GETRAIND PERSONEEL IS ESSENTIEEL
Al onze medewerkers zijn GMP getraind en worden voortdurend bijgeschoold in cleanroom gedrag en cleanroom technieken volgens de laatste nieuwe reinigingsmethodes (theoretisch en praktisch). De medewerkers die uw cleanroom komen reinigen volgen ook uw interne opleiding om uw specifieke procedures te leren kennen en respecteren. U haalt dus met Hygiëneplan alleen gespecialiseerde en gekwalificeerde medewerkers in huis! 

Hygiëneplan begeleid de medewerkers on site om een foutloze opstart te garanderen. Daarnaast bewaken we de werkzaamheden van onze cleanroom specialisten en wordt de werkplek en de documentatie regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit.

Direct contact? Wij zijn bereikbaar op 085 - 020 10 30